Lamaran

  • Natural gas

    Gas alam liyane >>

    Bisa digunakake kanggo macem-macem pipa kanggo ngangkut gas alam, banyu, minyak, lsp.
  • Oil

    Minyak liyane >>

    Bisa digunakake kanggo macem-macem pipa kanggo ngangkut gas alam, banyu, minyak, lsp.
  • Special

    Khusus liyane >>

    Bisa digunakake kanggo macem-macem pipa kanggo ngangkut gas alam, banyu, minyak, lsp.
  • Water

    Banyu liyane >>

    Bisa digunakake kanggo macem-macem pipa kanggo ngangkut gas alam, banyu, minyak, lsp.

babagan kita

Hebei Gain Trading Co., Ltd negesake babagan kualitas lan kapercayan. Perusahaan iki entuk ISO9001, ISO14001 lan OHSAS18001, sertifikasi UL lan FM Amerika, CE EU, ABNT Brasil, TSE Turki China Certification Wajib lan sertifikat lan penghargaan liyane, "Hebei Creditable Enterprise" wiwit taun 1996, "provinsi Hebei Perusahaan kanthi integritas tinggi "wiwit taun 2008," Produk Terkenal ing provinsi Hebei "wiwit taun 1996," Merek Terkenal Pipa Besi Pipa Baja Malleable ing Tiongkok "wiwit 2013," Merek Merek China "ing 2014 ..

liyane >>

warta